1 - 1
14 februari 2016
18:30

Referat: Storvreta IBK - Björklinge BK

1-1 mot stora Storvreta ger mersmak så det står härliga till. Sett till spelet äger Storvreta första perioden utan att komma till allt för många skott. Målet var inte mycket att säga om med en bra prestation av Hanna Klementz som snyggt hänger upp den i krysset. Vi har tränat mycket sista tiden på att vara tätare i försvarsspelet och det var den stora höjdpunkten idag.
Alla ställde upp för att stänga slottet och på vilket sätt sen. Alla hjälptes åt på ett strålande sätt.

Var efter matchen går kommer vi in mer och mer. Fler bra skott som kunde resulterat tidigare än i sista perioden. Den tycker jag att vi spelar riktigt bra. Friläge av Linnea och fler bra skott tätt, tätt utanför. Fanny bäst på plan med många bra ingripanden. Går ut en halvmeter när skott kommer och täcker bättre på det viset. Strålande såklart.

Målet i tredje får Tilde en fin pass av Linnea i slottet och Tilde går ett ärevarv runt mål och avlossar ett stenhårt dragskott som målvakten räddar. Karin fint inne framför målet för att slå in returen med en backhand. Bra spelförståelse.

Sista 5 kunde vi ha avgjort men matchen slutar 1-1.